Van Moorsel na zeven seizoenen terug bij FC Den Bosch

26 juni 2019, 19:47

Paco van Moorsel keert terug bij FC Den Bosch. De 29-jarige middenvelder heeft woensdag een contract voor twee seizoenen bij de Brabantse club getekend. FC Den Bosch heeft in de verbintenis de optie voor een derde jaargang bedongen.

Van Moorsel speelde tussen 2006 en 2012 al 134 wedstrijden voor FC Den Bosch, waarin hij 28 keer scoorde. De Brabander verhuisde in de zomer van 2012 naar FC Groningen, waar hij nooit een vaste waarde werd. De noorderlingen verhuurden Van Moorsel aan SC Cambuur en NEC. In 2015 vertrok de speler definitief uit Groningen om bij Sparta aan de slag te gaan. Afgelopen seizoen kwam Van Moorsel uit voor Go Ahead Eagles.

"Ik was transfervrij toen FC Den Bosch zich meldde. Daarna was het snel geregeld", aldus Van Moorsel op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. "FC Den Bosch is altijd mijn club geweest en ik kijk ernaar uit om het blauwwitte shirt weer aan te trekken. Van de huidige selectie heb ik overigens alleen met Danny Verbeek samen gespeeld. En mijn vroegere teamgenoot Paul Beekmans is nu assistent-trainer. Rondom de club ken ik sowieso nog veel mensen, want ik ben altijd in de omgeving blijven wonen. Afgelopen seizoen was sportief gezien heel goed en ik wil graag mijn inbreng hebben om ook van het komende seizoen een succes te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen