Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Brighton haalt met Genk-uitblinker Trossard concurrent Locadia

Brighton haalt met Genk-uitblinker Trossard concurrent Locadia

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 juni 2019 – Brighton & Hove Albion heeft zich voor komend seizoen versterkt met Leandro Trossard. De buitenspeler tekent een contract voor vier seizoenen en komt over voor naar verluidt zo'n twintig miljoen euro. Hij gaat bij de Premier League-club samen spelen met onder andere Jurgen Locadia, Alireza Jahanbakhsh en Davy Pröpper. 

Dat maken beide clubs bekend via de officiële kanalen. Voor eerste twee spelers met een verleden in Nederland wordt de aanvaller mogelijk een concurrent, want bij RC Genk speelde Trossard de beste wedstrijden op de vleugel van de aanval. "We zijn zeer gelukkig dat Leandro onze selectie komt versterken en we kijken uit naar de impact die hij zal hebben", laat trainer Graham Potter, die eveneens deze zomer overkwam, weten.

Trossard, die uit de eigen jeugd komt van Genk en alleen tussentijds werd verhuurd, speelde 120 duels voor de Belgische topclub, waarin hij 39 keer scoorde en 21 assists gaf. Afgelopen seizoen werd hij als aanvoerder landskampioen met zijn club. Hij is na Matt Clarke de tweede zomeraanwinst voor Brighton & Hove Albion.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd