RKC'er Gaari held van Curaçao: "Een jongensdroom voor mij"

26 juni 2019, 11:58

Juriën Gaari is de held van Curaçao. Door het doelpunt van de RKC'er schreef het eiland dinsdagnacht (Nederlandse tijd) historie. Voor het eerst staat Curaçao in de kwartfinale van de Gold Cup. "Dat ik zo'n mooie goal mag maken, ook nog mijn eerste, geeft mij een onbeschrijflijk gevoel", zegt het goudhaantje.

In extra tijd schoot Gaari tegen Jamaica de gelijkmaker binnen. De bal belandde strak in de kruising. Omdat El Salvador kansloos was tegen Honduras (4-0), bleek de remise voldoende voor Curaçao. "Eerst keek ik met spanning naar die wedstrijd. We zagen ook dat Honduras de betere ploeg was en meer kansen kreeg", vertelt Gaari aan FOX Sports. "Uiteindelijk scoorden ze. Als Honduras ook nog 2-0 en 3-0 maakt, word je gek."

Curaçao speelt in de kwartfinale tegen Panama of titelverdediger Verenigde Staten. "Het maakt mij niet uit. We moeten nu hiervan genieten. We hebben historie geschreven voor ons eiland. Hopelijk kunnen we Panama of Verenigde Staten ook verslaan", aldus Gaari.

Voor Gaari kan het seizoen al niet meer stuk. Een jaar geleden ruilde de rechtsback Kozakken Boys in voor RKC. Vervolgens promoveerde hij met de Waalwijkers naar de Eredivisie, ook al na zo'n knotsgek eind. "Een onbeschrijflijk jaar. Ik zit soms te na te denken over wat er allemaal gebeurt. Net hier aan tafel nog. Dit is een jongensdroom voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen