Roda JC in gesprek met Van der Luer over zijn toekomst

26 juni 2019, 09:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roda JC is met Eric van der Luer in gesprek over zijn toekomst in Kerkrade: de interim-coach van afgelopen seizoen beschikt over een aflopend contract op 30 juni, maar mogelijk blijft hij wel actief bij de eerstedivisionist. Hij heeft inmiddels zijn werkzaamheden bij de jeugd weer hervat. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren", laat hij weten.

Tegenover De Limburger vertelt hij over zijn toekomst, die hij in elk geval niet als hoofdcoach wilde doorbrengen. "Dat heb ik intern duidelijk gemaakt. Er zijn mensen die denken dat ik dat nog steeds wil, maar dat is zeker niet het geval", verzekert Van der Luer, die daarvoor aan het werk was in de scouting en als trainer van Jong Roda JC. Toen Robert Molenaar werd ontslagen, werd Van der Luer naar voren geschoven, maar zonder succes: de play-offs werden niet gehaald. 

Situatie Van Veldhoven

Ook schrijft de ochtendkrant dat er nog geen updates zijn rondom Harm van Veldhoven. "Ik heb om de twee, drie dagen contact met hem. We weten niet hoe dat verder loopt", laat Roda-woordvoerder Pieter Nieuwenhuis weten over de situatie van de Belg, die sinds de komst van de Mexicaan Mauricio de la Vega ziek thuis zit. Hij zou teveel hooi op zijn vork genomen hebben, is de officiële lezing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen