Twee nieuwe aankopen starten bij Ajax in eerste oefenwedstrijd

Twee nieuwe aankopen starten bij Ajax in eerste oefenwedstrijd

25 juni 2019 – Lisandro Martínez en Kik Pierie staan vanavond aan de aftrap bij de eerste oefenwedstrijd van Ajax in het nieuwe seizoen. In De Lutte neemt Ajax het op tegen de amateurs van Quick'20 uit Oldenzaal. Trainer Erik ten Hag mist nog zo'n beetje alle grote namen.Dominik Kotarski verdedigt vanavond het doel bij Ajax en krijgt in de basisopstelling de voorkeur boven nieuwe aanwinst Kjell Scherpen en de opnieuw gehuurde Bruno Varela. Sergiño Dest is de rechtsback. Centraal achterin kiest Ten Hag voor winteraankoop Lisandro Magallán en Kik Pierie. Laatstgenoemde gaat zijn eerste minuten maken voor Ajax sinds zijn overstap van sc Heerenveen deze zomer. De andere nieuwe aankoop die direct in de basis staat is Lisandro Martínez. De Argentijn is vanavond de linksback. 

Op het middenvelder maken talenten Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch hun opwachting. Vaclav Cerny zal vermoedelijk als nummer tien gaan acteren en van positie gaan wisselen met Zakaria Labyad, die ook aan de aftrap staat. De talentvolle buitenspeler Noa Lang maakt samen routinier Klaas-Jan Huntelaar de elf namen compleet. Waarschijnlijk zullen er gedurende de wedstrijd de nodige wissels plaatsvinden. 

De opstelling van Ajax: Kotarski, Dest, Magallán, Pierie, Martínez, Ekkelenkamp, Cerny, Gravenberch, Huntelaar, Lang, Labyad.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 oktober 2019

  2. zondag 20 oktober 2019

  3. zaterdag 19 oktober 2019