"Ik maak me zorgen om PSV, Ajax loopt zo erg ver weg"

"Ik maak me zorgen om PSV, Ajax loopt zo erg ver weg"

25 juni 2019 – Harry van Raaij, de oud-voorzitter van PSV, vindt dat de Eindhovense club snel in actie moet komen op de transfermarkt. PSV moet volgende maand al aantreden in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel, maar een grote lading transfers is er nog niet gekomen. En dat terwijl concurrent Ajax al wel met geld smijt."Het is akelig stil in Eindhoven", zegt Van Raaij tegen Omroep Brabant. PSV legde tot dusver alleen Ibrahim Afellay vast en zag een aantal huurlingen terugkeren. De ploeg verloor onder meer basisspeler Daniel Schwaab en linksback Angeliño zal vermoedelijk snel dat voorbeeld volgen. Bovendien wordt er door clubs uit binnen- en buitenland getrokken aan onder meer Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong, terwijl ook Denzel Dumfries en Jeroen Zoet zomaar een transfer zouden kunnen maken. 

"PSV heeft in elke linie versterkingen nodig", aldus Van Raaij. "Dat kost miljoenen, want anders zijn het geen versterkingen." PSV hoopt zich te versterken met aanvaller Bruma van RB Leipzig en heeft Erik Pieters, Edson Álvarez en Antonio Lato op het oog als defensieve nieuwkomers. Desondanks blijft het bij geruchten.

Ajax
Van Raaij maakt zich zorgen dat concurrent Ajax, aan wie PSV afgelopen seizoen de titel moest laten, PSV op een verdere achterstand zet. De Amsterdammers haalden al vijf nieuwe spelers en zitten daarnaast achter PSV'er Bergwijn aan. "Ik maak me zorgen om de ontwikkelingen bij PSV. Ajax loopt zo wel erg ver weg", besluit de oud-preses.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 17 februari 2020

  2. zondag 16 februari 2020