Italiaans avontuur lonkt voor De Graafschap-aanvaller Burgzorg

25 juni 2019, 15:57

Delano Burgzorg ruilt De Graafschap naar alle waarschijnlijkheid in voor een Italiaans avontuur. De 20-jarige buitenspeler is in onderhandeling met Spezia. Die club komt uit in de Serie B, het tweede niveau van Italië.

Burgzorg stond afgelopen zondag niet op het veld tijdens de eerste training van De Graafschap in aanloop naar het nieuwe seizoen. Technisch manager Peter Hofstede bevestigde toen al dat Burgzorg in onderhandeling was met een club, maar wilde nog niet zeggen welke club dat was. De Gelderlander schrijft nu dat Spezia waarschijnlijk de volgende bestemming van Burgzorg wordt.

Lees ookDe Graafschap dreigt Burgzorg en El Jebli kwijt te raken

Hofstede wil tegen de krant niet bevestigen dat de Italianen inderdaad met Burgzorg en zijn management in onderhandeling zijn. "Maar wij hopen dat er snel duidelijkheid komt, dan weten wij ook waar we aan toe zijn." Spezia eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Serie B, maar het lukte de ploeg niet om via de play-offs naar het hoogste niveau te promoveren. Spezia zal De Graafschap wel een transfersom moeten betalen om Burgzorg over te nemen, want de aanvaller heeft nog een contract tot volgende zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen