Vlaar trots op nieuwe contract: "Seizoen lang voor geknokt"

25 juni 2019, 15:45

Ron Vlaar heeft zichzelf beloond met het nieuwe contract dat de 34-jarige verdediger heeft getekend. De routinier kwam maandag een nieuwe verbintenis overeen in Alkmaar en is er na de ondertekening trots op dat hij nog een jaar in de Eredivisie speelt. "Ik heb hier een seizoen lang voor geknokt. Daar gaan we een vervolg aan geven."

Dat vertelt hij op de clubsite. Vlaar ziet het als een beloning na hard werken, want met name op het gebied van fitheid was hij weleens een twijfelgeval. "Qua fitheid heb ik een goed jaar gehad en vanaf de winter ook kwalitatief. Dat is een heerlijk gevoel om te ervaren", stelt Vlaar, die door Arne Slot nog altijd zeer gewaardeerd wordt. "Eerst ga ik weer een jaar door. Het heeft geen zin om verder vooruit te kijken. Ik heb weleens vaker gedacht dat dit het laatste seizoen zou kunnen zijn."

Ook Max Huiberts is blij dat Ron Beton nog een jaartje doorgaat in Alkmaar. "Hij heeft het afgelopen seizoen laten zien dat hij fit is. De afspraak was dat we het een jaar zouden aankijken. Als je dan ziet dat hij bijna alles gespeeld heeft en op een dusdanig goed niveau, dan zijn wij heel blij dat er nog een seizoen bijkomt", aldus de directeur voetbalzaken van AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen