Excelsior haalt spits Verhaar gratis op in Zuid-Afrika

Excelsior haalt spits Verhaar gratis op in Zuid-Afrika

25 juni 2019 – Excelsior heeft zich voor komend seizoen versterkt met Thomas Verhaar. De aanvaller komt over van Ajax Cape Town in Zuid-Afrika en keert terug in Rotterdam. In een eerdere periode speelde hij namelijk liefst vier seizoenen voor Sparta Rotterdam, voor wie hij meer dan honderd duels speelde. "Voor sommige mensen zal mijn overstap naar Excelsior wellicht gevoelig liggen, maar ik heb dat zelf totaal niet."Dat vertelt hij over zijn komst naar Kralingen. "Ik ben Rotterdammer en heb een tijd bij Sparta gespeeld. Ik ben echter te weinig voetbalsupporter om daar moeite mee te hebben", verklaart hij. "Ik ben meer liefhebber van voetbal en Rotterdam. De Eredivisie heeft wat mij betreft drie Rotterdamse clubs nodig, dus daar moeten wij zo snel mogelijk voor zorgen."

Verhaar speelde het afgelopen half jaar in Zuid-Afrika, maar een langer verblijf daar was niet mogelijk. Toen Excelsior zich meldde, hoefde hij dan ook niet lang te twijfelen. "Excelsior is al jaren een stabiele en gezonde club, die al jaren bouwt aan een mooie toekomst. Sportief heeft Excelsior een kleine knauw gekregen, maar ik heb er veel vertrouwen in dat de groei van de club zich gaat doorzetten."

Eerder voetbalde de goaltjesdief bij de Houston Dutch Lions. Met Sparta Rotterdam promoveerde hij eerder al naar de Eredivisie, maar daar kon hij nooit een grote rol krijgen bij de Spartanen. Hij is na Joël Zwarts, Sander Fischer, Tobias Kleijweg en Kyle Ebecilio de vijfde aanwinst van de degradant.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 16 juli 2019

  2. maandag 15 juli 2019