Ten Hag over zijn contractverlenging, komst Promes en Varela

Ten Hag over zijn contractverlenging, komst Promes en Varela

25 juni 2019 – Erik ten Hag heeft in de zomer altijd de intentie gehad om bij Ajax te blijven. De oefenmeester tekende recent een nieuw contract en kijkt vooral uit naar het nieuwe seizoen. "Mijn intentie was om bij Ajax te blijven, omdat we samen met iets heel moois bezig zijn', aldus de coach, die verder blij is met de komst van Quincy Promes en het blijven van Bruno Varela.Dat vertelt hij op het clubkanaal van de Amsterdammers. "Het is ook een soort van loyaliteit om te blijven, na een succesvol seizoen", vertelt Ten Hag. "Natuurlijk gaan er spelers vertrekken, maar er zullen ook heel veel blijven. Ik zie het zitten om met de spelers aan het werk te gaan en mijn intentie was dan ook om bij Ajax te blijven."

Komst Quincy Promes
Tot dusver kwamen er sinds zijn contractverlenging alleen maar spelers bij: Quincy Promes bijvoorbeeld. "Een speler die midden in zijn carrière zit en veel ervaring heeft", looft de oefenmeester, die met hem heeft gewerkt bij Go Ahead Eagles en de international als het moet hard zal aanpakken. "De eisen liggen hoog, maar die gaat hij waarmaken. De connectie met hem heb ik altijd gehouden. Maar we zijn er allen van overtuigd: de technische staf, scouting, Marc Overmars. Dít is de speler die Ajax verder kan helpen."

En op dezelfde dag werd bekend dat Bruno Varela nog een seizoen in Amsterdam blijft. "Hij heeft aangetoond een uitstekende keeper te zijn, hiermee hebben we het keepersbestand weer op orde." Ten Hag ziet in Andre Onana de eerste keeper van Ajax en Varela aan het begin van het seizoen als nummer twee. "Maar ook hij wil spelen, dus daarachter is er een concurrentiestrijd."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 17 februari 2020

  2. zondag 16 februari 2020