Lampard krijgt permissie van Derby om met Chelsea te praten

25 juni 2019, 13:11   Bijgewerkt: 25 juni 2019, 15:18

Frank Lampard is hard op weg naar Chelsea. De geruchten van zijn overstap deden al langere tijd de ronde, maar inmiddels is door zijn huidige werkgever toestemming gegeven om met de Engelse topclub te praten. Daarmee is een overeenkomst aanstaande.

Dat laat Derby County weten in een statement. 'Nu het voorseizoen nadert, is het te hopen dat Chelsea hierdoor snel de besprekingen kan afronden', laat de Championship-club weten op de site. Daarbij laat Derby in het midden of de uitkomst positief of negatief moet zijn. Bij The Blues zien ze de voormalig middenvelder als de ideale opvolger van manager Maurizio Sarri, die naar Juventus vertrok.

Lampard was bezig aan zijn eerste seizoen bij Derby, met wie hij in de finale om promotie naar de Premier League verloor van Aston Villa. Als voetballer was hij jarenlang verbonden aan Chelsea, voor wie hij meer dan vierhonderd wedstrijden speelden. In Londen moet hij gaan samenwerken met Petr Cech, eveneens oud-speler van Chelsea, die eerder al werd toegevoegd aan de technische staf voor komend seizoen.

Lees ook: Gullit ziet in Lampard de ideale opvolger voor vertrokken Sarri

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen