Spoorboekje: Oranje-rapport, Egypte speelt weer op Afrika Cup

Spoorboekje: Oranje-rapport, Egypte speelt weer op Afrika Cup

26 juni 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 26 juni.Specials

Oranjevrouwen op rapport
Voor hetzelfde geld stapten de Oranjevrouwen vandaag in het vliegtuig terug naar Nederland. De dubieuze penalty in de slotfase bepaalde anders en blijft de WK-droom springlevend. Zaterdag wacht Italië in de kwartfinale, maar maken we eerst het spelersrapport op.

Wedstrijden

Sittard - Fortuna Sittard (19.00 uur)
Onder leiding van Sjors Ultee, de jongste trainer uit de Eredivisie, speelt een gehavend Fortuna Sittard de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Hoewel de club nog bijna tien versterkingen hoopt te halen, staan er al de nodige nieuwe gezichten op het veld in Limburg. Wat voor indruk maakt het vernieuwde Fortuna Sittard? 

Egypte - DR Congo (19.00 uur)
Het thuisland van de Afrika Cup mag voor de tweede keer aan de bak op het toernooi. Normaliter mag dat geen enkel probleem geven, aangezien Egypte sterker is en Congo ook nog eens laatste staat in de poule. Maar tegen Zimbabwe was het ook niet groots wat Mohamed Salah en consorten lieten zien: komt er ditmaal een overwinning én overtuigend spel?

Panama - Verenigde Staten (03.00 uur)
De Verenigde Staten is met zes punten uit twee wedstrijden al geplaatst. En overtuigend: met tien doelpunten voor en nul tegen is er geen vuiltje aan de lucht. Toch mag het niet verliezen in het eigen Kansas City om de eerste plaats in de poule nog weg te geven. Ook Panama pakte namelijk de volle mep uit de eerste twee duels. 

Voetbal op tv

16.30 uur: Nigeria - Guinee, FOX Sports 4, live verslag van het Arika Cup-duel
22.00 uur: Egypte - Zimbabwe, FOX Sports 4, live verslag van het Arika Cup-duel
03.00 uur: Panama - Verenigde Staten, FOX Sports 4, live verslag van het Gold Cup-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 12 november 2019

  2. maandag 11 november 2019