Spoorboekje: Leeuwinnen moeten afrekenen met Japan

Spoorboekje: Leeuwinnen moeten afrekenen met Japan

25 juni 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 25 juni.
Wedstrijden

Kameroen - Guinee-Bissau (19.00 uur)
Ondanks alle onrust over de financiële toestand staat Kameroen vanavond 'gewoon' aan de start van de Afrika Cup. Heeft Clarence Seedorf alle neuzen in dezelfde richting kunnen krijgen en staat er een waardige ploeg om een goede indruk te maken? Als regerend titelhouder van twee jaar geleden liggen de verwachtingen hoog, misschien wel te hoog. Wat kan Kameroen laten zien? 

Nederland - Japan (21.00 uur)
Na de groepsfase wacht voor Nederland dan eindelijk het grote werk. De Leeuwinnen van Sarina Wiegman hebben veel kritiek gehad, maar tot dusver nog niks verloren. Dat mag in de knock-outfase ook niet gebeuren tegen Japan, dat twee jaar geleden nog in de finale stond. 

Jamaica - Curaçao (02.00 uur)
Gaat Curaçao de volgende ronde halen op de Gold Cup? Dat is de inzet van de ploeg van keeper Eloy Room. Als hij net zo speelt als het vorige duel, dan ziet het er goed uit voor Curaçao, dat het in elk geval al beter doen dan de vorige editie. Uitschakeling in de poulefase is en blijft echter een forse domper, dus ze moeten aan de bak.

Voetbal op tv

18.00 uur: Italië (v) - China (v), NPO 2, live verslag van het duel op het WK
19.00 uur: Kameroen - Guinee-Bissau, FOX Sports 4, live verslag van het duel op de Afrika Cup
21.00 uur: Nederland (v) - Japan (v), NPO 3, live verslag van het duel op het WK
02.00 uur: Jamaica - Curaçao, FOX Sports 1, live verslag van het duel op de Gold Cup

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 16 juli 2019

  2. maandag 15 juli 2019