FC Utrecht
2 – 0
Vitesse
SC Heerenveen
3 – 2
AZ

'Anderlecht is geïnteresseerd in de bij Spurs overbodige Janssen'

'Anderlecht is geïnteresseerd in de bij Spurs overbodige Janssen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 juni 2019 – Anderlecht is geïnteresseerd in de diensten van aanvaller Vincent Janssen. De spits is bij Tottenham Hotspur overbodig geworden en mag op zoek naar een nieuw avontuur: mogelijk vervolgt hij zijn loopbaan dus bij de club van speler/coach en naamgenoot Vincent Kompany.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws althans. Volgens de Belgische krant is de voormalig AZ'er in het vizier van Anderlecht, dat op zoek is naar een nieuwe spits na het zo teleurstellende vorige seizoen. Bij de Spurs heeft Janssen weinig perspectief: vorig seizoen werd hij door Mauricio Pochettino in genade aangenomen, maar dat was vooral omdat er geen alternatief was voorin voor de Champions League-finalist.

Door een blessure kwam hij overigens alsnog amper aan de bak: hij kwam afgelopen seizoen tot welgeteld 36 speelminuten in de Premier League. Hoewel Anderlecht hem vermoedelijk niet kan kopen is het de vraag wat Tottenham wil, aangezien het contract van Janssen in 2020 afloopt.

Reacties

gerelateerd