'Burgzorg staat voor vertrek, Jurjus en proefspelers komen'

24 juni 2019, 08:52

De Graafschap gaat afscheid nemen van Delano Burgzorg. De aanvaller aasde zelf op een vertrek uit Doetinchem en dat viel bij trainer Mike Snoei niet in goede aarde. Verder keert Hidde Jurjus vrijwel zeker terug bij De Superboeren, die komende week twee verdedigers op proef hebben.

Dat schrijft De Gelderlander. Burgzorg brak afgelopen seizoen door bij De Graafschap en wilde graag een stap maken. "En ik wil alleen maar met jongens werken die volledig met De Graafschap bezig zijn", liet Snoei aan duidelijkheid niets te wensen over. Ook vertrekt Youssef El Jebli mogelijk, voor hem is namelijk de nodige interesse uit het binnen- en buitenland.

Lees ook: De Graafschap dreigt Burgzorg en El Jebli kwijt te raken

Aanwinsten

Verder gaat De Graafschap er vanuit dat Jurjus wederom op huurbasis overkomt van PSV, waar hij niet in de plannen voorkomt. Naast vijf andere zomeraanwinsten zijn de komende week Fahd Aktaou (26) en Jasper van Heertum (21) op proef bij de selectie van Snoei. Zij krijgen de kans om een contract af te dwingen. Laatstgenoemde komt eveneens over van Telstar, bij wie De Graafschap eerder Toine van Huizen overnam.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen