Missen promotie Go Ahead dreunde nog flink na bij Verheydt

23 juni 2019, 20:14

Het missen van promotie met Go Ahead Eagles dreunde na tijdens de vakantie van Thomas Verheydt. In de laatste seconden ging het compleet mis tegen RKC Waalwijk. Even daarvoor verzuimde Verheydt zelf de beslissende 5-3 te maken. "Ik heb nog niet eens een samenvatting teruggezien", zegt de spits, die zich zondag meldde voor de eerste training.

"Ik heb nog helemaal niks teruggekeken van die wedstrijd. Ik wil het eigenlijk heel snel vergeten", aldus Verheydt in gesprek met RTV Oost. "Tuurlijk waren er een aantal momenten in de wedstrijd dat je het had kunnen beslissen. Dat was er één van. Ik ben er nu niet meer mee bezig. Ik ben er heel goed ziek van geweest op vakantie en nu is het gewoon op naar dit seizoen."

Daags na het debacle stapte trainer John Stegeman over naar rivaal PEC Zwolle. "Ja natuurlijk, dat had je niet verwacht. Maar dat is het wereldje waar je in zit. Echt alles kan gebeuren. Nu zijn we hier met deze jongens, maar voor hetzelfde geld gaan er nog jongens weg. Er zullen ongetwijfeld jongens bijkomen. We zien wel aan het einde van de transfermarkt wat er weer gebeurt en met wie we op het veld staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen