'NEC zet definitief trainers uit eigen gelederen voor groep'

'NEC zet definitief trainers uit eigen gelederen voor groep'

23 juni 2019 – NEC zet trainers uit eigen gelederen voor de groep. Volgens De Gelderlander is dat definitief. Om welke namen het gaat en hoe de invulling eruit komt te zien, maakt de club maandag bekend. Adrie Bogers en Rogier Meijer zijn samen de voornaamste kandidaten.Het duo volgde afgelopen seizoen samen met Ron de Groot de ontslagen Jack de Gier op. Clubicoon De Groot, al vijf keer interim-trainer van NEC geweest, gaf eerder al aan dat hij terugkeert naar de beloften. Hoewel de Nijgemenaren hem graag bij de hoofdmacht houden, lijkt de kans klein dat De Groot van gedachten verandert.

Dat kan betekenen dat François Gesthuizen een belangrijke rol krijgt in de technische staf, zo schrijft De Gelderlander. Gesthuizen is door zijn functies bij NEC Onder 17 en 19 goed bekend met de jeugdopleiding en deed als hoofdtrainer ervaring op bij Achilles '29 en TOP Oss (toen nog FC Oss).

Vanwege de beperkte financiële middelen is NEC genoodzaakt om de nieuwe trainer binnen eigen gelederen te zoeken. De Nijmegenaren spraken wel met Ruud Brood en Jurgen Streppel, maar beiden  haakten af na het zien van het financiële plaatje.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 25 november 2020

  2. dinsdag 24 november 2020