Routinier Mulder verlengt contract bij promovendus RKC Waalwijk

23 juni 2019, 11:38

RKC Waalwijk heeft het contract van Hans Mulder met één jaar verlengd. De verbintenis van de 32-jarige middenvelder liep na dit seizoen af, maar door de nieuwe deal gaat de routinier met de Brabantse promovendus de Eredivisie in. Zijn nieuwe contract loopt tot de zomer van 2020.

Mulder begint in Waalwijk aan zijn achtste seizoen voor RKC. De geboren Amsterdammer speelde tussen 2006 en 2011 al een periode in het Mandemakers Stadion en keerde in 2017 terug bij de club na uitstapjes bij onder meer Willem II, NEC en verschillende clubs in Spanje en India. In totaal speelde hij al ruim tweehonderd wedstrijden voor RKC. Hij had een belangrijk aandeel in de promotie naar de Eredivisie door in de beslissende play-offwedstrijd tegen Go Ahead Eagles één van de doelpunten (de 3-3) voor zijn rekening te nemen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld van RKC is blij dat de samenwerking met Mulder wordt voortgezet, zo zegt hij op de website van de club. "We zijn uiteraard erg tevreden dat Hans heeft bijgetekend. Met zijn ervaring is hij zowel als mens en als speler ontzettend belangrijk voor onze groep. Hij ligt bij iedereen goed en staat er wanneer het nodig is. Hans mag met recht een echte RKC'er worden genoemd en we zijn blij dat hij met ons de Eredivisie in gaat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen