Stegeman start bij PEC na veelbesproken overstap: "Veel zin in"

23 juni 2019, 10:53

John Stegeman is blij dat zijn avontuur als trainer van PEC Zwolle is begonnen na zijn veelbesproken overstap van rivaal Go Ahead Eagles. Gisteren stond de selectie van PEC voor het eerst weer op het trainingsveld om zich voor te bereiden op de start van het nieuwe seizoen.

Stegeman liep afgelopen seizoen in de absolute slotseconden promotie met Go Ahead Eagles mis in de play-offs en besloot de dag daarna over te stappen naar PEC, wat tot veel woedende reacties leidde onder de aanhang van de Deventenaren. "Dat het even hectisch was, is logisch", zegt Stegeman na afloop van de eerst training tegen het clubkanaal van PEC. "Het sentiment spreekt voor zich, dat hoef ik niemand uit te leggen. Ik heb het voor mijzelf vrij snel kunnen afsluiten en met mijn gezin op vakantie geweest."

Lees ookPEC Zwolle legt uit: "Doen dit niet om de buurman pijn te doen"

Tijdens die vakantie was Stegeman ook al een beetje bezig met zijn nieuwe club door telefonisch contact te hebben met technisch directeur Mike Willems en de leden van zijn staf. Tot dusver werden drie aanwinsten gepresenteerd: keeper Michael Zetterer en verdedigers Kenneth Paal en Etiënne Reijnen. Waarschijnlijk volgt Cambuur-doelman Xavier Mous snel als vierde nieuweling. PEC mag op vrijdag 2 augustus thuis het nieuwe Eredivisieseizoen aftrappen tegen Willem II. "Ik heb hartstikke veel zin om aan de slag te gaan met deze groep", kijkt Stegeman positief vooruit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen