Zoon van overleden Reyes rondt overstap naar Real Madrid af

23 juni 2019, 10:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Antonio Reyes Lopez, de elfjarige zoon van de overleden voetballer José Antonio Reyes, heeft zijn transfer naar Real Madrid afgerond. De overgang was al aangekondigd, maar nu zijn de handtekeningen gezet.

Vader Reyes overleed op 1 juni op 35-jarige leeftijd toen hij betrokken was bij een auto-ongeluk. De oud-speler van onder meer Sevilla, Arsenal en Real Madrid reed vlak voor het ongeluk [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/351279/reyes-reed-237-kilometer-per-uur-tijdens-het-fatale-ongeluk/,_blank,ruim 200 kilometer per uur] en moest dat uiteindelijk bekopen met de dood. Zijn zoon José Antonio Reyes Lopez treedt nu in zijn vaders voetsporen met een overgang naar Real Madrid, waar voor de dood van Reyes senior al over was gesproken met de club.

"Ik ben erg blij en trots om aan een nieuwe fase bij Real Madrid te beginnen", schrijft de jonge Reyes op Instagram. "Ik wil alle mensen bedanken die me hebben gesteund en die mij hebben vertrouwd, vooral mijn familie. Ik zal blijven genieten, werken en leren." Cesc Fàbregas, die met José Antonio Reyes samenspeelde bij Arsenal, geeft de pupil nog wat advies mee. "Leer, luister, vecht en stop bovenal nooit te geloven. Veel geluk", schrijft hij in een reactie onder het bericht van de jonge Reyes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen