Zwolle in zee met Wennemars: "Een echte specialist"

22 juni 2019, 21:58

PEC Zwolle gaat in zee met Erben Wennemars. De voormalig schaatser gaat bij de club aan de slag met de eerste selectie, staf en jeugdopleiding om te werken aan de topsportbeleving. "We willen met specialisten spelers het laatste kleine zetje geven dat nodig is om top te halen. Erben heeft dat meegemaakt en kan dat overbrengen", aldus hoofdtrainer John Stegeman.

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. Eerder was Wennemars werkzaam in een bestuursfunctie bij PEC Zwolle, ditmaal zal hij dichterbij de spelers staan. "We willen winnen bij PEC Zwolle en ik denk dat Erben Wennemars daar een bijdrage aan kan leveren", aldus Stegeman. "Je moet bijvoorbeeld denken aan een stukje mentale vaardigheid. Hij is als individuele sporter altijd keihard voor zichzelf geweest. In teamsport kunnen wij veel van dat kleine stukje leren." 

Hij gaat de staf en selectie ondersteunen en ook verder helpen binnen de organisatie. Sowieso wil Stegeman veel specialisten om zich heen verzamelen om stappen te maken de komende jaren. "En ik vind Erben echt een specialist", aldus de oefenmeester over de beslissing om de samenwerking aan te gaan met de voormalig schaatser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen