Ajax oefent tóch tegen Anderlecht: duel is verplaatst naar Putten

22 juni 2019, 21:37

Ajax en Anderlecht gaan net als vorige zomer tóch een oefenwedstrijd spelen tegen elkaar. Anders dan eerder werd gecommuniceerd gaat het oefenduel toch wel door: ditmaal op Nederlandse bodem en nog steeds op zaterdag 6 juli. Anders dan vorig seizoen toen er in het Olympisch Stadion werd gespeeld is ditmaal Putten de locatie.

?Dat schrijft Het Laatste Nieuws althans. Eerder ging er nog een streep door het oefenduel vanwege de Tour de France: het onderonsje stond gepland in Brussel. Inmiddels is er door het verplaatsen van de locatie toch een oplossing gevonden en oefent Erik ten Hag met zijn elftal opnieuw tegen de Belgische topclub. Vorig seizoen eindigde die wedstrijd in 1-3 voor de Belgen.

De landskampioen van Nederland verblijft volgende week van maandag tot en met zaterdag in De Lutte. Tijdens die trainingsweek speelt Ajax oefenwedstrijden in Oldenzaal tegen de amateurs van Quick'20 (dinsdag 25 juni) en het Deense Aalborg (zaterdag 29 juni). Hier ontbreken de spelers die vorige week interlandverplichtingen hadden. In De Lutte trainen de overige spelers van de A-selectie en de beloftenploeg. De Amsterdammers vertrekken 13 juli naar het Oostenrijkse Bramberg voor opnieuw een trainingskamp. Daar wil Ajax ook twee oefenwedstrijden spelen.

Lees ook: Ajax vanwege Tour de France niet tegen Anderlecht

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen