FC Emmen haalt verdediger Görgülü terug naar Nederland

22 juni 2019, 19:12

FC Emmen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Ferhat Görgülü. De centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, is transfervrij na zijn vertrek bij het Turkse Giresunspor en heeft in Drenthe zijn handtekening gezet onder een verbintenis van twee jaar, met de optie voor nog een extra jaar. Hij was in het laatste half jaar persona non grata geworden bij de Süper Lig-club. 

"Het voelt goed om terug in Nederland te zijn," aldus de 27-jarige Ferhat, die eerder speelde voor SC Veendaam en FC Oss. "En dan ook nog zo dicht bij Veendam, waar ik met mijn broer twee jaar geleden de Voetbalacademie Parkstad heb opgericht. Ik kan niet wachten om me weer in Nederland te laten zien." De afgelopen jaren speelde hij in Turkije voor Gençlerbirligi, Karabükspor en dus Giresunspor.

Inmiddels bestaat de selectie van FC Emmen uit vijftien spelers: Ferhat Görgülü, Desevio Payne, Jan-Niklas Beste, Marko Kolar, Matthias Hamrol, Anco Jansen, Michael de Leeuw, Nick Bakker, Glenn Bijl, Michael Chacon, Alexander Bannink, Wouter Marinus, Jafar Arias, Keziah Veendorp en Robbert de Vos. De eerste vijf genoemde spelers zijn nieuwelingen bij de Eredivisie-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen