Open sollicitatie Seuntjens bij NAC Breda liep op niets uit

22 juni 2019, 18:20

Ralf Seuntjens tekende afgelopen week een contact bij De Graafschap, maar de aanvaller annex middenvelder leek eerst lang op weg naar NAC Breda. Sterker nog: de oud-speler van VVV-Venlo deed een open sollicitatie, maar dat liep uit op niets. "In het gesprek met Tom van den Abbeele, technisch directeur van NAC, kreeg ik te horen dat ze geen plek voor mij hadden. Jammer, maar dan houdt het snel op."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. En hoewel ook SC Cambuur hem wilde hebben en ook interesse was vanuit het buitenland, koos hij voor Doetinchem. Hij is klaar om er direct te staan. "Het kriebelt, ik heb extra lang niet gevoetbald. Maar met de conditie zit het wel goed. Ik heb voor mezelf gewoon doorgetraind en voel me fit", laat de man die in maart al vertrok bij VVV-Venlo weten.

Lees ook: De Graafschap legt Seuntjens voor twee seizoenen vast

In Limburg vertrok hij met ruzie, toch is Seuntjens naar eigen zeggen geen moeilijke jongen. "Ik geef gewoon mijn mening als ik het ergens niet mee eens ben. Dan word je al snel een probleemkind of lastpak genoemd. Maar dat is onzin. Bij alle clubs waar ik heb gespeeld, ben ik geliefd bij de fans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen