Vlap 'gecharmeerd' van belangstelling, maar rekent nog op niets

22 juni 2019, 17:57

Michel Vlap staat open voor een nieuwe stap in zijn loopbaan. De middenvelder van SC Heerenveen stond zaterdagmiddag gewoon op het veld tijdens de eerste training van de Friezen, maar een overgang naar Anderlecht lonkt nog altijd voor hem. "Ik heb vorig seizoen al aangegeven: als ik merk dat ik hogerop kan, dan wil ik daar zeker voor gaan."

Dat zei de middenvelder tegenover de Leeuwarder Courant. Vooralsnog kwamen beide clubs echter nog niet tot aan akkoord en werd een bod van vijf miljoen nog afgewezen. "Ik ga ervan uit dat ik gewoon bij Heerenveen blijf, maar in de voetballerij weet je het nooit", zegt hij over zijn toekomst. "Als ik hier nog een jaar speel en ervoor zorg dat ik de kar trek bij Heerenveen, dan is dat denk ik ook een goede rol."

Toch zal Vlap - als hij de kans krijgt - de stap wel willen maken. "Iedereen weet van de belangstelling. Daar ben ik ook gecharmeerd van. Dat is hartstikke mooi, denk ik." De 22-jarige middenvelder speelde in totaal 65 wedstrijden voor sc Heerenveen, waarin hij 21 keer scoorde en negen assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen