Schreuder denkt dat Ajax weer een CL-waardige selectie krijgt

22 juni 2019, 16:28

Alfred Schreuder denkt niet dat Ajax na dit seizoen het per se veel minder goed gaat doen dan afgelopen jaar. De assistent-trainer die naar 1899 Hoffenheim vertrekt heeft vertrouwen in Erik ten Hag en Marc Overmars. "Laat het maar aan hen over om opnieuw een selectie samen te stellen, die weer op Champions League-niveau mee kan doen."

Dat vertelt hij tegenover VTBL. "Er ligt een norm om te presteren en dat zal aantrekkelijk zijn voor nieuwe spelers. Zij hebben kunnen zien wat er mogelijk is in Amsterdam en wat ze er aan over kunnen houden", aldus Schreuder, die zijn eigen rol niet wil overschatten. "Ook ik was en ben afhankelijk van de kwaliteit van de selectie. Het klopt dat ik een goede band had met bepaalde spelers, maar dat geldt ook voor Erik, Aron Winter en Richard Witschge. Het is een wisselwerking."

Dat Ajax recent het contract van Erik ten Hag heeft verlengd, vindt Schreuder terecht. "Hij heeft dat dik verdiend. Voor de continuïteit is het goed dat Erik verder mag bouwen. Hopelijk is dan weer zo'n seizoen mogelijk. Erik kan een winnend team neerzetten, dat heeft hij nu al vaak genoeg bewezen. Hij eist het uiterste van zijn spelers, de mensen om hem heen en ook van zichzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen