ADO erkent interesse in El Khayati: "Intentie om stap te maken"

22 juni 2019, 15:23

Voor ADO Den Haag-middenvelder Nasser El Khayati is momenteel de nodige interesse. De uitblinker van de afgelopen seizoenen kan deze zomer een transfer maken, maar het is geen zekerheid dat zijn werkgever daar wel even aan meewerkt. "Er wordt redelijk veel uit verschillende landen geïnformeerd naar El Khayati, maar er is nog niemand die de juiste taal naar ons heeft gesproken", laat technisch manager Jeffrey van AS weten.

"Zijn ambitie is om een stap te maken. Zowel financieel als sportief, maar het moet ook goed voor ons zijn", stelt Van As echter tegenover Omroep West. "Qua statistieken is hij de derde beste speler uit de Eredivisie. Alleen Dušan Tadic en Hakim Ziyech staan hoger. Daar hoort een goed bedrag bij. Dus ik vind het niet meer dan logisch dat hij ook een mooi bedrag oplevert." En dus is de club niet van plan om hem zomaar te laten gaan.

Wie wel weg mag, is Donny Gorter: hij zit op een dood spoor bij ADO Den Haag, dat verder nog een extra spits en twee buitenspelers wil toevoegen aan de selectie. Haast heeft Van As echter niet: "We zijn al bezig geweest met spelers. We hebben lang op Becker (die op weg is naar Union Berlin, red.) ingezet, maar ook met alternatieven zijn we al bezig geweest. We moeten geduldig zijn, want we willen echt 'topkwaliteit' toevoegen. Als zelfs Feyenoord, PSV en Ajax nog niet compleet zijn, dan is het niet gek dat wij dat ook nog niet zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen