Toornstra: "Niemand zal een landstitel van Feyenoord verwachten"

22 juni 2019, 13:53

Jens Toornstra ziet nog voldoende rek in Feyenoord. Daarom verlengde hij deze week zijn contract tot de zomer van 2022. "Ik voel dat er met dit elftal nog genoeg te bereiken is. Ja, dat riepen we vaker, maar ik denk echt dat de kwaliteit aanwezig is", stelt de dertigjarige middenvelder.

De buitenwacht verwacht komend seizoen weinig van Feyenoord. Het gat met Ajax en PSV was afgelopen seizoen al immens en de financiële verschillen zijn alleen maar groter geworden. "Feyenoord zit in de luwte. Niemand zal een landstitel verwachten, maar misschien ligt dat ons wel", zegt Toornstra in het Algemeen Dagblad. "In het seizoen dat we kampioen werden, kwamen we ook uit een underdogpositie. We raakten in een flow en de rest van het verhaal is bekend."

Dan is er ook nog de belangstelling van PSV voor Toornstra's teamgenoot Steven Berghuis. "Ik ben nog niet op de club geweest, ik weet niet hoe Steven erin staat. Ik heb gelezen over de interesse van PSV, maar ik lees ook dat Sjaak Troost zijn contract wil openbreken en verlengen. We gaan het zien. Zaak is dat we straks sterk moeten beginnen. Niet zoals vorig seizoen, toen we tegen Trencin en De Graafschap meteen twee forse tikken moesten incasseren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen