Neres wordt het kind van de rekening bij Brazilië

22 juni 2019, 13:22

David Neres is zijn basisplaats bij Brazilië kwijt. Everton, spelend voor Gremio,  krijgt zaterdagavond de voorkeur in de derde groepswedstrijd van Brazilië op de Copa America. Het gastland speelt in Sao Paulo tegen Peru voor een plek bij de laatste acht.

Neres begon de wedstrijden tegen Venezuela en Bolivia nog in de basis. Beide keren werd de Ajacied gewisseld voor Everton en beide keren werd de Seleçao ook uitgefloten door de eigen fans. De behoudende speelstijl van Tite ligt in Brazilië steeds meer onder vuur. Nu de bondscoach ingrijpt, is Neres samen met Richarlison het kind van de rekening.

Tite bevestigde aan Globo Esporte dat het duo hun basisplaats kwijt is. Everton vervangt Neres, Gabriel Jesus komt in de ploeg voor Everton-aanvaller Richarlison. Na de doelpuntloze remise tegen Venezuela is Tite er veel aan gelegen dat het tegen Peru beter gaat. De aanstaande opponent heeft net als Brazilië vier punten. Wanneer de Goddelijke Kanaries verliezen, is de kwartfinale nog geen zekerheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen