'Ajax wil Bergwijn óf Promes naar Amsterdam halen'

22 juni 2019, 09:14

Steven Bergwijn óf Quincy Promes heeft prioriteit voor Ajax. De Amsterdammers nemen Bergwijn graag over van PSV, maar niet tegen elke prijs. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Wat betreft Promes is het afwachten wat Sevilla met hem wil. Bovendien houdt alles nog wel verband met de eventuele transfers van David Neres en Hakim Ziyech.

PSV vraagt de hoofdprijs voor Bergwijn en ligt een transfer van Eindhoven naar de hoofdstad bovendien erg gevoelig. Aan Promes hangen een stuk minder mitsen en maren. De 38-voudig Oranje-international zal waarschijnlijk een stuk minder geld kosten. Sevilla betaalde vorig seizoen twintig miljoen euro aan Spartak Moskou. Omdat Promes geen groots seizoen achter de rug heeft, is zijn waarde niet gestegen. Wel is de vraag wat Sevilla's nieuwe trainer Julen Lopetegui met de 27-jarige aanvaller van plan is.

Volgens het AD hangt de komst van Bergwijn of Promes af van de mogelijke transfers van Neres en Ziyech. Voor Neres meldde zich nog niemand concreet. Het liefst houdt Ajax de Braziliaan nog een jaar aan boord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen