Gisteren gemist: Benschop verlaat Curaçao en Ajacieden ijverig

22 juni 2019, 00:30   Bijgewerkt: 21 juni 2019, 23:19

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 21 juni.

Aanwinsten Ajax ijverig  

Bij Ajax kwamen de spelers vandaag voor het eerst bij elkaar in aanloop naar het nieuwe seizoen. Trainer Erik ten Hag zal de voorbereiding moeten beginnen met een uitgedunde selectie, omdat veel basisspelers nog van hun vakantie genieten. Enkele nieuwe aanwinsten, die al wat trainingsarbeid hadden gedaan in de zomer, waren al wel van de partij op de eerste bijeenkomst en zij kijken stuk voor stuk uit naar hun nieuwe avontuur.

PSV lijkt mis te grijpen

PSV wil zich graag in verdedigend opzicht versterken, maar lijkt naast de gedroomde kandidaat Lyanco Vojnovic te grijpen. De Braziliaan van Servische afkomst staat al langer op het lijst in Eindhoven, maar het prijskaartje dat om de nek van de centrale verdediger hangt gooit vooralsnog roet in het eten.

Back bij PEC

PEC Zwolle heeft zich verzekerd van de komst van Etiënne Reijnen. De Zwollenaren nemen de 32-jarige verdediger transfervrij over van het Israëlische Maccabi Haifa. Reijnen is geen onbekende in Zwolle, want hij is geboren in de stad en speelde er in het verleden al meerdere seizoenen.

Benschop terug om transfer

Charlison Benschop zal niet meer in actie komen voor Curaçao tijdens het toernooi om de Gold Cup. De spits, die het afgelopen seizoen voor De Graafschap speelde, heeft het trainingskamp van zijn land verlaten. Volgens de bondscoach wil Benschop zich richten op een transfer.

Jansen wil publiek vermaken

En Johnny Jansen ziet het als één van zijn belangrijkste taken als nieuwe trainer van sc Heerenveen om de sfeer bij de club aan te pakken. "Door alle onrust is er een sfeer van negativisme ontstaan en dat moet veranderen", zegt de nieuwe hoofdtrainer van de club bij de prestentatie van de staf voor komend seizoen.

Lees ookOranje-dagboek #15: Oranje op de vlucht en slapeloze nachten

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen