Trabzonspor wil Halil Dervisoglu, maar Sparta stelt zich hard op

21 juni 2019, 21:38

Sparta Rotterdam dreigt voor het begin van de competitie het grote talent van de club, Halil Dervisoglu, kwijt te raken. De Kasteelclub is in onderhandeling met het Turkse Trabzonspor over een transfer. En hoewel beide clubs nog niet tot een overeenstemming zijn gekomen, lijkt een overgang nog steeds in het verschiet. 

Dervisoglu is al sinds zijn jeugd fan van Trabzonspor en de nummer vier van de Turkse competitie afgelopen seizoen wil volgens het Algemeen Dagblad ook flink in de buidel tasten voor de 19-jarige aanvaller. De club heeft een bod bij Sparta neergelegd van 700.000 euro en dat volgens de krant inmiddels al twee keer verhoogd, omdat de Rotterdammers hier niet meer akkoord gingen. Sparta wil Dervisoglu niet zomaar laten gaan en kan de hoofdprijs vragen, omdat hij nog een contract tot 2021 heeft. Er zijn meerdere clubs die interesse in het talent hebben.

De gesprekken tussen Sparta en Trabzonspor over de transfer zijn voorlopig stilgelegd. "Het gat tussen wat zij bieden en wat wij willen is veel te groot", zegt technisch manager van Sparta Henk van Stee tegen het AD. We snappen dat Halil een emotionele band heeft met Trabzonspor, maar ons belang is Sparta. Wij willen het juiste bedrag voor hem ontvangen. Anders gaat de transfer niet door." Verwacht wordt dat de onderhandelingen na het weekend weer zullen worden hervat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen