Lyanco Vojnovic te duur voor PSV: overgang onzeker

21 juni 2019, 18:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV wil zich graag in verdedigend opzicht versterken, maar lijkt naast de gedroomde kandidaat Lyanco Vojnovic te grijpen. De Braziliaan van Servische afkomst staat al langer op het lijst in Eindhoven, maar het prijskaartje dat om de nek van de centrale verdediger hangt gooit vooralsnog roet in het eten.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Vojnovic op dit moment onbetaalbaar is voor PSV. De nummer twee van het voorbije Eredivisieseizoen wil de 22-jarige verdediger voor een miljoenenbedrag overnemen van zijn Italiaanse club Torino, maar die verlangen meer dan PSV nu wil betalen. De zaak kan alsnog in het voordeel van PSV gaan uitpakken, maar doen moeten de Italianen wel bereid zijn de vraagprijs voor hun talent te laten zakken.

Vojnovic moet in het Philips Stadion de opvolger worden van Daniel Schwaab die besloot geen nieuw contract te tekenen en vanwege zijn familie terug te keren naar Duitsland. De Mexicaan Edson Álvarez wordt eveneens door PSV gevolgd, maar hier is geld voorlopig ook het struikelblok. Het ED verwacht dat ook oud-PSV'er Erik Pieters en de Spanjaard Toni Lato op het lijstje van PSV komen te staan, mocht een overgang van Vojnovic of Álvarez definitief uitblijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen