Commercieel directeur Van der Veen verlaat SC Heerenveen

21 juni 2019, 12:33

SC Heerenveen moet voor de derde keer in korte tijd op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. Hylke van der Veen, die vorig jaar rond deze tijd nog werd aangesteld, verlaat de club alweer uit eigen beweging, omdat de functie niet is wat hij zocht. Daarmee blijft die functie binnen het Abe Lenstra Stadion een bijzondere plaats houden.

Aan het begin van 2018 stapte toenmalig commercieel manager Henk Bloemers namelijk ook op en deed een boekje open over sc Heerenveen. Hij veegde de vloer aan met de inmiddels vertrokken Luuc Eisenga. Opvolgster Marieke Kamminga hield het als commercieel directeur exact negen dagen vol, waardoor Joost Weijsters vanaf februari 2018 de honeurs waarnam. Van der Veen werd aangesteld als nieuwe man, maar ook hij vertrekt relatief snel.

Van der Veen kon niet aarden binnen de functie. "Ik heb een jaar met plezier gewerkt in een mooie organisatie, maar ben tot de conclusie gekomen dat deze functie niet biedt wat ik ambieer en wat bij mij past", laat hij weten. "Daarmee doe ik mezelf en de club geen recht en daarom heb ik besloten te vertrekken."

Lees ook: Nieuwe commercieel directeur op onrustige post in Heerenveen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen