'Ajax huurt doelman Varela wederom voor jaar van Benfica'

21 juni 2019, 12:07

Bruno Varela staat ook komend seizoen vermoedelijk onder contract bij Ajax. Vanuit Portugal komen de sterke geruchten dat de doelman voor nog een seizoen overkomt van Benfica. Wederom op huurbasis, want beide clubs zouden geen akkoord hebben kunnen bereiken over een definitieve transfer.

Dat schrijft het Portugese A Bola althans. Hoewel de insteek was om Varela blijvend over te nemen, gaat het volgens het medium opnieuw om een huurdeal. In de vorige huurdeal was een optie tot koop van vijf miljoen euro opgenomen, maar dat vonden de Amsterdammers te veel voor de keeper, die in de plannen van Benfica-manager Bruno Lage niet meer voorkomt.

De doelman kwam afgelopen winter op de valreep over van Benfica, nadat Kostas Lamprou door het ijs was gezakt tegen sc Heerenveen. Marc Overmars wilde een andere twee keeper hebben voor de Champions League-duels. Uiteindelijk kwam hij overigens geen minuut in actie in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Mede door zijn uitbundige juichen is hij inmiddels wél enorm geliefd bij ploeggenoten en Ajax-supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen