Falkenburg verlengt aflopend contract bij ADO Den Haag

21 juni 2019, 11:53

ADO Den Haag heeft het contract van Erik Falkenburg (31) verlengd. De aanvaller annex middenvelder heeft een nieuwe verbintenis getekend tot en met de zomer van 2021 en volgt daarmee het voorbeeld van John Goossens en Mike Havekotte - die ook recent hun verblijf in de Hofstad verlengden.

Dat maakt ADO Den Haag bekend via de officiële kanalen. "Erik is een doelgerichte, inzichtrijke en multifunctionele speler", looft manager voetbalzaken Jeffrey van As. "Hij heeft een neusje voor de goal en laat vaak zien dat hij buitengewoon goed kan koppen. Los van zijn kwaliteiten als voetballer is het een harde werker en een fijne gozer om in de groep te hebben. Het is mooi dat Erik aan boord blijft."

Falkenburg speelde eerder voor Sparta Rotterdam, AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC Breda en Willem II en staat inmiddels al twee jaar onder contract bij ADO Den Haag. Hoewel zijn contract afliep, hadden beide partijen al langer de intentie om met elkaar door te gaan. Daarmee blijft de selectie van Alfons Groenendijk in elk geval voorlopig zo goed als in tact.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen