'Seedorfs Kameroen stapt niet in vliegtuig: onvrede over premies'

21 juni 2019, 10:51   Bijgewerkt: 21 juni 2019, 12:58

De spelers van Kameroen zijn donderdag niet in het vliegtuig gestapt naar Egypte voor de Afrika Cup. De voetballers van Clarence Seedorf zouden hebben geweigerd te gaan, omdat er onenigheid bestaat tussen hen en de bond over de verdeling van de wedstrijdpremies. De spelers eisen per duel zestigduizend euro, maar de bond biedt slechts de helft.

Dat schrijven Belgische media, op basis van persbureau Agence France Press. De eisen van de spelers zijn de bond te gortig, maar zij zijn uit protest niet in het vliegtuig gestapt, waardoor er een situatie ontstaat die snel opgelost moet worden. Ajacied Andre Onana is een van de spelers die in de selectie zit van Seedorf, naast Maxim Choupo-Moting (Paris Saint-Germain), Clinton N'Jie (Olympique Marseille) en Karl Toko Ekambi (Villarreal) is de goalie een van de bekendere spelers.

Kameroen won twee jaar gelden nog de Afrika Cup door Egypte te verslaan. Dat is nu het thuisland en tevens een van de grote favorieten voor de eindstrijd. De ploeg van Seedorf, geassisteerd door Patrick Kluivert, zit in poule F en komt dus niet direct in actie: toch is er weinig speelruimte meer voor de spelers om richting Egypte te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen