'Feyenoord ziet in transfervrije Fer ideale opvolger van Vilhena'

21 juni 2019, 07:40

Leroy Fer is bij Feyenoord in beeld om de opvolger te worden van Tonny Vilhena. De middenvelder is vertrokken naar het Russische FK Krasnodar, dat zo'n negen miljoen euro betaalt voor de middenvelder. In Rusland ligt een vijfjarig contract klaar voor Vilhena, dat wordt ondertekent wanneer hij terugkomt met vakantie.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens de ochtendkrant was er sowieso volop interesse in Vilhena, die na 7,5 jaar bij Feyenoord graag een transfer wilde maken. Toen FK Krasnodar zich tijdens de Nations League-finales meldde in de woonplaats Maassluis, is het balletje van deze transfer gaan rollen.

Fer is een logische vervanger, aangezien de oud-Feyenoorder (29) transfervrij is en zelf ook open staat voor een rentree in De Kuip. Ook trainer Jaap Stam ziet de fysiek sterke middenvelder graag komen, nu Vilhena vertrekt.

Lees ook: Vilhena verruilt Feyenoord voor ambitieus Krasnodar

De naam van voormalig Feyenoorder Leroy Fer valt steeds nadrukkelijker. Fer (29) is transfervrij en wil graag terug naar Feyenoord. Trainer Jaap Stam zal graag een fysiek sterke middenvelder aan zijn selectie toevoegen. Krasnodar eindigde het afgelopen seizoen als derde. Dat leverde de nieuwe werkgever van Vilhena een plek op in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Krasnodar is in de derde voorronde een mogelijke tegenstander van PSV, mochten de Eindhovenaren afrekenen met FC Basel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen