Heracles trekt met Kiomourtzoglou aanwinst voor selectie aan

20 juni 2019, 21:00

Een nieuwe aanwinst voor Heracles Almelo. De Eredivisie-club heeft zich donderdag verzekerd van de diensten van Orestis Kiomourtzoglou. De 21-jarige middenvelder laat de Duitse 3. Bundesligaclub SpVgg Unterhaching achter zich om in Almelo te gaan spelen.

De Duits-Griekse middenvelder heeft voor twee jaar getekend bij Heracles, met de optie op een extra seizoen. Het spelen in de Eredivisie ziet hij zitten. "Ik ben blij om hier te zijn", vertelt Kiomourtzoglou. "Dit voelt voor mij als een grote kans. De gesprekken met de club hebben me ervan overtuigd hier te tekenen. Ik hoop een sportieve bijdrage te kunnen leveren aan Heracles Almelo."

Technisch manager Tim Gilissen is blij met de aanwinst. "Orestis is een controlerende middenvelder, die het spel goed doorziet, iets onverzettelijks in zijn spel heeft en daardoor voor balans kan zorgen. Hij is vastberaden om te slagen en heeft daarom bewust voor ons gekozen."

Kiomourtzoglou heeft 110 officiële wedstrijden gespeeld in het profvoetbal, waarvan 27 in het afgelopen 3. Bundesliga-seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen