Reservekeeper Havekotte verlengt bij ADO en wil voor kans gaan

Reservekeeper Havekotte verlengt bij ADO en wil voor kans gaan

20 juni 2019 – ADO Den Haag beschikt ook volgend seizoen over Mike Havekotte. De 23-jarige doelman heeft zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengd. Hij schikte zich afgelopen seizoen in de rol van derde keeper. Voor het komende seizoen wil Havekotte voor zijn kansen gaan. Zoals de selectie nu is moet hij komend seizoen concurreren met diezelfde Zwinkels en Indy Groothuizen."Mike is een keeper met veel doorgroeimogelijkheden. Hoewel de bezetting onder de lat prima is bij ons – we willen altijd drie goede keepers in huis hebben – liggen er voor Mike zeker kansen", geeft manager voetbalzaken Jeffrey van As aan op het clubkanaal van ADO. "Hij heeft al vaak genoeg laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Zo heeft hij een katachtige reflex, maar is hij ook sterk in één-op-één-situaties."

Ondanks zijn rol als derde keeper, kwam Havekotte vorig seizoen toch in actie. Begin dit jaar speelde de voormalige sluitpost van FC Utrecht en Excelsior zeven minuten mee tegen VVV-Venlo, omdat Robert Zwinkels een rode kaart kreeg. 

"Ik ben hier vorig jaar binnengekomen met een eenjarig contract, maar we hadden eigenlijk al wel plannen om nog langer met elkaar in zee te gaan. Er werd een weg uitgestippeld en die weg is redelijk goed bewandeld. Daarom ben ik blij met dit tweejarige contract. Ik ben inmiddels ook weer een jaar verder en het lijkt me dan ook duidelijk dat ik volle bak voor mijn kansen wil gaan."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 5 augustus 2020

  2. dinsdag 4 augustus 2020

  3. maandag 3 augustus 2020