Dumic wil na verhuur weer voor zijn kans gaan bij FC Utrecht

Dumic wil na verhuur weer voor zijn kans gaan bij FC Utrecht

20 juni 2019 – Dario Dumic werd door FC Utrecht afgelopen seizoen verhuurd aan Dynamo Dresden, maar keert deze zomer weer terug in de Domstad. Onder John van den Brom wil de verdediger in het nieuwe seizoen ondanks de forse concurrentie de strijd achterin weer aangaan. Onder andere Willem Janssen en Emil Bergström zal hij dan moeten verslaan.Tegenover De Telegraaf gaat hij in op zijn eigen situatie. "Ik heb daar een heel goed en mooi jaar gehad", doelt hij op zijn verhuurbeurt in de 2.Bundesliga, waarin hij 25 keer speelde. "Nu is er een nieuwe trainer bij FC Utrecht en dat biedt altijd weer kansen. Ik voel me goed na een geslaagd seizoen in Duitsland en wil mezelf bewijzen."

Met het vertrek van huurling Timo Letschert komt er bovendien weer een plaats vrij achterin bij de Domstedelingen, die gisteren hoorden dat het ofwel naar Noord-Macedonië of naar Bosnië-Herzegovina afreist in de voorronde van de Europa League. Volgens Dumic is het beide geen makkelijk karwei.

"Welke van de twee tegenstanders het ook wordt, het zal geen makkie zijn. Er is zoveel talent op de Balkan", aldus Dumic. "Het niveau van de Bosnische competitie is hoger dan dat in Noord-Macedonië. HSK Zrinjski is een van de topteams in Bosnië en de afgelopen jaren meerdere keren landskampioen geworden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019