Gisteren gemist: Toornstra tekent bij, Obispo naar Vitesse

Gisteren gemist: Toornstra tekent bij, Obispo naar Vitesse

20 juni 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 19 juni.Toornstra blijft Feyenoord trouw: "Ben hier niet klaar"
In navolging van Nicolai Jørgensen heeft ook Jens Toornstra een nieuw contract getekend bij Feyenoord. De dertigjarige middenvelder ligt daardoor nu tot 2022 vast in De Kuip, meldt Feyenoord. Hij is blij dat hij nog langer in Rotterdam speelt.

PSV en Vitesse bezegelen huurtransfer talent Obispo
Zoals verwacht maakt Armando Obispo deze zomer de overstap van Vitesse naar PSV. Beide clubs hebben de laatste plooien van de transfer woensdag gladgestreken. De twintigjarige verdediger maakt op huurbasis de overstap naar Arnhem.

Wiegman stelt beste elf op: "Willen winnen, dus dat is logisch"
De Oranje Leeuwinnen gaan donderdag vol het gaspedaal indrukken tegen Canada, ondanks dat Nederland al zeker is van een plaats in de volgende ronde van het WK. Sarina Wiegman heeft woensdag op de persconferentie laten weten dat ze in de derde groepswedstrijd het sterkst mogelijke team het veld in zal sturen.

Milan heeft met coach Giampaolo opvolger Gattuso te pakken
AC Milan heeft een nieuwe trainer gepresenteerd. De in verval geraakte Italiaanse topclub meldt woensdagavond dat Marco Giampaolo per 1 juli de hoofdtrainer is in San Siro. Hij volgt daar Gennaro Gattuso op.

Engelse politie pakt man op voor betrokkenheid bij dood Sala
De Engelse politie heeft vandaag (woensdag) een man opgepakt die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Emiliano Sala. Dat meldt de BBC. De 64-jarige man die is opgepakt wordt dood door schuld verweten.

Engeland wint Groep D, Schotland geeft 3-0-voorsprong weg
De beslissingen in Groep D van het WK in Frankrijk zijn woensdag gevallen. Engeland rekende met 0-2 af met Japan en won daardoor de poule, terwijl Schotland de kans heeft laten liggen om tweede te worden. Het team gaf een 3-0 voorsprong weg tegen Argentinië: 3-3.

Lees ookOranje-dagboek #13: Oranje heeft 'beetje schijt' aan kritiek

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 oktober 2019

  2. vrijdag 18 oktober 2019