De Graafschap legt Seuntjens voor twee seizoenen vast

19 juni 2019, 18:12

Het is een prima dag voor De Graafschap. Eerder vandaag werd het contract van Darryl van Mieghem al verlengd en de club heeft nu ook een akkoord bereikt met een andere aanvaller. Ralf Seuntjens heeft woensdag een tweejarig contract getekend bij De Graafschap.

De dertigjarige spits genoot van een transfervrije status na zijn vertrek bij VVV-Venlo, waar hij sinds 2015 speelde. Hij heeft een goed gevoel bij De Graafschap. "De supporters zijn hier altijd fanatiek en wedstrijden op De Vijverberg zijn heel sfeervol. Dat wil ik komend seizoen graag zelf meemaken", zegt Seuntjens. "Daarbij spreken de ambities van de club om direct terug te keren naar de Eredivisie mij aan. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd in het blauw-wit te spelen."

De Graafschap was nog op zoek naar een nieuwe spits en ziet in Seuntjens de perfecte aanvalsleider. "Met de komst van Ralf hebben we een belangrijke speler binnengehaald", stelt manager voetbalzaken Peter Hofstede verheugd. "Hij kent het klappen van de zweep en staat garant voor de nodige doelpunten. Met zo'n 320 wedstrijden aan ervaring en bijna honderd doelpunten overlegt Ralf uitstekende cijfers. We zijn blij dat hij de keuze voor onze club gemaakt heeft."

Eerder trok De Graafschap al Toine van Huizen en Gregor Breinburg aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen