De Gier blij met stap naar Eagles: "Is voor mij een frisse start"

De Gier blij met stap naar Eagles: "Is voor mij een frisse start"

19 juni 2019 – Jack de Gier werd ontslagen bij NEC Nijmegen, maar krijgt al snel weer de kans om zijn blazoen op te poetsen. De coach tekende onlangs een contract bij Go Ahead Eagles. Hij staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen.



Twee maanden geleden kreeg De Gier zijn ontslag bij NEC en dat hakte er behoorlijk in. "Voor mij was dat een hele moeilijke periode. Ik kreeg voor het eerst in mijn loopbaan te maken met tegenslag. Ik heb er veel dingen meegemaakt die ik in mijn tijd bij Almere City niet had meegemaakt. Het is een heel leerzaam jaar geweest", zegt hij tegen RTV Oost. Dat hij nu bij Eagles aan de slag gaat, doet hem goed. "Voor mij is dit weer een frisse start."

Go Ahead liep afgelopen seizoen promotie mis door in de finale te verliezen van RKC Waalwijk. De Gier hoopt komend seizoen weer om de hoogste plaatsen mee te kunnen strijden. "Ik denk dat de competitie vergelijkbaar is met vorig seizoen. Wij hebben ongeveer de vijfde begroting. Nu promoveert natuurlijk ook de nummer twee, dat kan wat langer houvast bieden in een seizoen. We moeten zorgen dat we net als vorig jaar weer vanaf het begin van het seizoen gaan meedoen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 oktober 2019

  2. vrijdag 18 oktober 2019