FC Emmen pikt transfervrije pechvogel Payne op bij Excelsior

19 juni 2019, 11:13

FC Emmen heeft zich op de rechtsbackpositie versterkt met Desevio Payne. Daarmee anticipeert de club alvast op een vertrek van Glenn Bijl, die in serieuze belangstelling staat van FC Groningen. De 23-jarige Payne komt transfervrij over van Excelsior en tekent voor één seizoen in Drenthe, met de optie voor een extra jaar.

Payne heeft een erg teleurstellend seizoen achter de rug. De verdediger moest maar liefst drie keer onder het mes. Momenteel werkt hij hard aan zijn herstel. Ondanks de malheur, heeft Emmen vertrouwen in Payne. "De keuze voor FC Emmen was niet zo moeilijk", zegt de aanwinst op het clubkanaal van zijn nieuwe club. "Ik heb ze vorig seizoen vaak zien spelen en de blijdschap na de handhaving was prachtig om te zien. Daarnaast ken ik Dick Lukkien nog van mijn tijd bij FC Groningen. Hij is een goede coach en ik weet zeker dat hij me beter zal maken."

De komst van Payne komt als geroepen, want Emmen staat op het punt rechtsback Bijl te verliezen aan Groningen. In Drenthe ligt al een bod op tafel en is het wachten totdat Emmen toestemming geeft de onderhandelingen met Bijl te starten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen