Bijl blij met interesse FC Groningen: "Ik ken de club door en door"

19 juni 2019, 09:43

Glenn Bijl staat zelf ook open voor een terugkeer naar FC Groningen. De club die hem eerder te licht vond, legde al een bod neer bij FC Emmen. "Dat ik een stap richting clubs uit de categorie Vitesse, FC Utrecht en FC Groningen ambieer, heb ik al eerder aangegeven", aldus de rechtsback annex middenvelder.

De 23-jarige Bijl raakte eerder overbodig bij Groningen en vertrok hij in 2017 naar Emmen. Met de Drentse club promoveerde Bijl en liet hij in de Eredivisie een goede indruk achter. Zo goed dat Groningen hem terug wil. Bijl is Emmen en trainer Dick Lukkien dankbaar voor de kans, maar heeft ook zijn eigen ambities. "Ik ben blij met de belangstelling. Ik woon in Groningen, ken de club door en door, maar voorlopig moet ik rustig afwachten", zegt hij in het Dagblad van het Noorden.

Lees meer: Groningen wil ook Bakker van Emmen

Bijl mag tegen een gelimiteerde transfersom vertrekken uit Drenthe, maar geldt die niet voor iedere Nederlandse club. Het wachten is dan ook op instemming van Emmen om de onderhandelingen met Groningen te starten. "Wij zijn de bieding van FC Groningen aan het bestuderen en onderzoeken of de gelimiteerde transfersom van toepassing is", laat Emmen-voorzitter Ronald Lubbers weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen