Neres begrijpt fluitconcerten: "Fans willen spektakel"

Neres begrijpt fluitconcerten: "Fans willen spektakel"

19 juni 2019 – David Neres toont begrip voor de fluitconcerten aan het adres van Brazilië. De gastheer van de Copa America speelde het tweede groepsduel gelijk tegen Venezuela (0-0). Afgelopen weekend in de gewonnen wedstrijd tegen Bolivia (3-0) werden de spelers ook al uitgefloten."Ik denk dat de fans altijd het beste verwachten. Zij willen spektakel van de Braziliaanse ploeg", zegt Neres tegen BN Desportes. "Als je niet wint, hoort dit bij voetbal. Of je nou applaus krijgt of wordt uitgefloten. Wij gaan altijd het veld in om het beste te geven."

De fluitconcerten tijdens het duel met Bolivia waren vanwege het behoudende spel. Nu was het resultaat tegen Venezuela ook nog eens teleurstellend. "Zaken kunnen altijd beter. Sommige kunnen beter. Daar moeten wij mee aan de slag. Iedere wedstrijd moeten we ons willen verbeteren", aldus Neres.

Opvallend was dat Brazilië drie keer scoorde, maar dat de VAR daar telkens een stokje voor stak. Omdat Peru won van Bolivia (1-3) gaan beide landen aan kop in groep A. Aanstaande zaterdag spelen zij tegen elkaar.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019