PSV wil Rigo belonen met nieuw contract en verhuurperiode

PSV wil Rigo belonen met nieuw contract en verhuurperiode

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 juni 2019 – PSV hoopt naast Maximiliano Romero en Armando Obispo nog een talentvolle speler buiten Eindhoven ervaring op te laten doen in de persoon van Dante Rigo. Voor de jonge middenvelder is de belangstelling inmiddels op gang aan het komen. PSV wil hem tevens langer aan de club binden.

PSV hoopt Rigo tijdelijk van de hand te doen bij een club die ook in de Eredivisie speelt. Volgens het Eindhovens Dagblad is Fortuna Sittard één van de geïnteresseerde clubs om de 20-jarige Belg te huren, maar is het nog maar de vraag hoe kansrijk zij zijn om die deal af te ronden. Afgelopen seizoen kwam Rigo geregeld in actie bij PSV. Hij scoorde onder meer de belangrijke 1-2 in het lastige uitduel tegen Fortuna, wat zijn eerste treffer voor de hoofdmacht betekende. Het leverde PSV in de slotfase drie punten op. De week daarna tegen PEC Zwolle kreeg hij als beloning een plek in de basis. 

Na een blessure daalde het aantal speelminuten voor Rigo echter en ook komend seizoen lijkt een basisplaats in Eindhoven er niet in te zitten en dus wil PSV hem stallen bij een club waar hij wel aan spelen toe kan komen. Hij moet het voorbeeld volgen van Romero en Obispo. Vanavond werd bekend dat Romero voor een jaar terugkeert naar zijn vaderland om te spelen voor Vélez Sarsfield en Obispo gaat verhuurd worden aan Vitesse. PSV wil het contract van Rigo overigens wel graag verlengen, omdat de club toekomst ziet in de middenvelder. Zijn huidige verbintenis loopt tot 2020.

Lees ookSelectie PSV nog niet op orde, Mark van Bommel geïrriteerd

gerelateerd