Mohammed Ihattaren: "PSV wordt kampioen en niemand anders"

18 juni 2019, 22:39

Mohammed Ihattaren kijkt met een grote dosis zelfvertrouwen uit naar de nieuwe voetbaljaargang met PSV. De jonge middenvelder heeft al een aantal doelstellingen voor zichzelf bedacht en verwacht dat hij aan het einde van het seizoen 2019/2020 met de schaal in de handen staat.

Dit seizoen mocht Ihattaren al regelmatig ruiken aan het grote werk toen coach Mark van Bommel hem meerdere keren een invalbeurt gunde en zelfs in de basis liet starten. Wat Ihattaren betreft zien we hem volgend seizoen vaker vanaf de aftrap. "Ik hoop basisspeler te worden en meer dan tien doelpunten te maken", zegt de zelfverzekerde zeventienjarige in gesprek met Voetbal International. "Ik wil elke wedstrijd spelen, ook in de Champions League. Ik ga er alles aan doen."

In die jacht op een basisplaats krijgt Ihattaren vanaf komend seizoen ondersteuning van Ibrahim Afellay. Ihattaren noemt diens aanwezigheid bij de club heel bijzonder. "Hij is een leraar voor mij." Ihattaren hoopt in mei volgend jaar samen met Afellay de kampioenschaal omhoog te kunnen houden, die de Eindhovenaren afgelopen seizoen aan Ajax moesten laten. Hij heeft er heel veel vertrouwen in dat PSV dit keer wel aan het langste eind gaat trekken. "PSV was sterk en blijft dat ook. Wij worden gewoon kampioen en niemand anders. Wij zijn een kampioensploeg."

Lees ookSelectie PSV nog niet op orde

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen