Manchester City wil 70 miljoen euro neerleggen voor Rodri

Manchester City wil 70 miljoen euro neerleggen voor Rodri

18 juni 2019 – Manchester City is bereid flink de portemonnee te trekken voor de komst van Rodrigo Hernández, ofwel Rodri. De BBC en The Guardian schrijven dat de gesprekken met de controlerende middenvelder van Atlético Madrid inmiddels zijn begonnen.De 22-jarige Spanjaard speelt pas één seizoen voor Atlético, dat hem vorige zomer overnam van Villarreal. Hij was dit seizoen één van de vaste basisspelers in de ploeg van Diego Simeone. Volgens de BBC is Manchester City al in gesprek met Atlético over een overgang van ruim 62 miljoen pond, dat neerkomt op ongeveer 70 miljoen euro. City-coach Pep Guardiola heeft de komst van een nieuwe controleur hoog op zijn verlanglijstje staan.

Voor de transfer van Rodri heeft City naar verluidt concurrentie van Bayern München. The Guardian schrijft dat City echter de beste papieren heeft en dat er met de zaakwaarnemers van Rodri al wordt gesproken over de persoonlijke voorwaarden van zijn contract.

Cancelo en Angeliño
De krant schrijft verder dat City ook interesse heeft in Joao Cancelo. De rechtsback van Juventus moet de concurrentiestrijd aangaan met Kyle Walker en moet de club zo'n 45 miljoen euro gaan kosten. Stadsgenoot Manchester United zou ook interesse hebben. Voor een extra optie op de linksbackpositie werd eerder al bekend dat City een oogje heeft op Angeliño van PSV en dat de club overweegt de terugkoopclausule in diens contract te lichten.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 24 november 2020

  2. maandag 23 november 2020